bryllup
Livsstil

Det første du bør gjøre om du skal gifte deg

Tipsene som gjør planleggingen av et bryllup lettere.

Bryllupssesongen nærmer seg med stormskritt, og mange brudepar forbereder på å smi seg i Hymens lenker i løpet av sommeren og høsten. Jeg er en av dem. I mars i år fridde nemlig kjæresten min. Det hele var både vakkert, romantisk og veldig rørende. Kort tid etter meldte angsten seg. Det gikk nemlig opp for meg at jeg hadde syv måneder på å planlegge et bryllup.

Men nå er vi altså i gang med å bygge stein for stein i det vi håper blir en minneverdig dag.

bryllup

 Inspirasjon

Noe av det første jeg gjorde var å samle bryllupsinspirasjon i ulike mapper på Pinterest. Tipset fikk jeg fra ett bryllupsmagasin. Og jeg har i ethvert ledig øyeblikk «pinnet» brudekjoler, dekorasjoner, invitasjoner og annet, som jeg senere har studert i detalj når jeg har hatt tid til dette.

«Tenk godt gjennom hvor mye penger dere er villig til å bruke på denne begivenheten. Og gjør ditt ytterste for å holde deg tro til budsjettet underveis i prosessen.»

Dette, eller lignende metoder for å samle inspirasjon på, er noe jeg anbefaler alle vordende brudepar å gjøre. En bedre og lettere måte å holde orden og samle inspirasjon kan jeg ikke tenke meg.

bryllup

Budsjett

Å lage et bryllupsbudsjett er også lurt å gjøre på et tidlig stadie. Og her er det viktig å operere med realistiske tall. Tenk godt gjennom hvor mye penger dere er villig til å bruke på denne begivenheten. Og gjør ditt ytterste for å holde deg tro til budsjettet underveis i prosessen.

Det er lett å la seg rive med i planleggingen, og dermed ende opp med å bruke langt mer penger enn man hadde planlagt. Men med et budsjett har du et godt verktøy å  styre dine valg etter.

Her er noen eksempler på typiske poster i et bryllupsbudsjett:

Forrige innlegg Neste innlegg

Du vil kanskje også like

Ingen kommentarer

Legg igjen et svar